Home

Blog

Jan 25, 2015, 2:53 PM
Aceasta este versiunea subtitrată în limba Română a videoclipului 'Drunvalo Melchizedek - Guided Meditation"
Jan 25, 2015, 2:38 PM
Acum aprox. 298 milioane de ani, cenușa vulcanică a îngropat o pădure mlăștinoasă, conservând o mulțime de detalii ale florei din regiune. Plantele fosilizate în nordul Chinei. Citeste mai mult ...
Jan 24, 2015, 8:58 PM
Cum și de ce încetinește exercițiul fizic ritmul de micsorare a materiei cenușii? O posibilitate interesantă este aceea că mersul regulat pe jos ar putea crește rata de reînnoire a celulelor cerebrale, un proces cunoscut sub numele de neurogeneză. Această stimulare a reînnoirii celulelor cerebrale ar putea ajuta la compensarea pierderii celulelor îmbătrânite.
Jan 24, 2015, 8:21 PM
rețeaua globală de energie Tesla a fost concepută pentru a „pompa„ planeta cu energie electrică care s-ar amesteca cu curenții telurici naturali, care se mișcă prin scoarța și oceanele Pământului. În același timp, turnuri precum cel de la Wardenclyffe ar arunca spre cer, la o înălțime de 69 de kilometri, coloane de energie brută în ionosferă, care este favorabilă electricității.
Jan 24, 2015, 8:02 PM
Aceasta este versiunea subtitrată în limba Română a videoclipului " Bashar - "I AM" Meditation. Pentru a putea vedea subtitrarea in limba Romana apasati butonul "Captions" si selectati butonul "ON" pentru Romanian.
Free trial lesson